Så laminatgulve

Hej igen til alle de handy mennesker i universet! I dette indlæg vil jeg forsøge at dele med dig min hele 20-årige erfaring inden for gulveindustrien, som inkluderer 9 år som en uafhængig professionel installatør, lægger laminatgulve, hårdt træ og fliser i 50-60 timer / uge for største gulvbutik i byen, og 5 års bygning og drift af min egen gulvbutik med fuld service kaldte jeg Quality Floors 4 Less, som jeg endte med at sælge til venner, og den lever stadig og sparker i dag!

Jeg er en hovedentreprenør med speciale i ombygninger og også en ingeniør ved uddannelse, hvor begge mine forældre er ingeniører hele deres liv, og min far er chefingeniør, fører tilsyn med ligesom 30 andre ingeniører i en så enorm fabrik, det har veje og gader, og folk kører el-vogne og cykler for at få steder. I min sommerskolepauser ville min far tage mig rundt i Mega Factory ganske ofte. Jeg elskede det! Som ung dreng var jeg så imponeret over, hvordan så mange små bittesmå dele og detaljer, ville udgøre noget af sådan kompleksitet og omfang, alt sammen orkestreret til at arbejde perfekt sammen og mest uden problemer. Fra den tidlige barndom så jeg meget godt, hvad mennesker kan opnå, når de sætter deres sind sammen. Min far er stadig ved det, pensioneret, men arbejder i en privat virksomhed på fuld tid. Selvom min mor og far har deres hænder fyldt med 5 barnebødre nu, lykkes det stadig begge at forblive aktive i et landsted, vi tilbringer somre på, som de har co-engineered, og vi har alle bygget “sammen”, da jeg var teenager . Et sommerhus, hvor boligforbedring aldrig stopper, og hvor specialfremstillede ting ses på hver kvadratfod af hele ejendommen.

Vi vælger de bedste laminatgulve

Shopping til gulve er nu smartere, lettere og hurtigere med Så naturligvis kan jeg med stor tillid sige, at jeg ved mere om gulvbelægning end de mennesker, der fremstiller det, folk, der sælger det og folk, der installerer det, fordi jeg har været på alle 3 sider af en mønt.

Så først skal jeg fortælle dig, hvad du skal vide om gulve og laminatgulve især.

Og så skal jeg vise dig, hvordan du gør det!

Shopping til gulve er nu smartere, lettere og hurtigere med Lad mig begynde med kort at nævne væg-til-væg-tæpper, for hvis du er i færd med at udskifte gulve i hele dit hjem, skal du bestemt være opmærksom på alle de risici og farer, som det kommer med. For omkring 7 år siden, mens jeg byggede et websted til Quality Floors 4 Less, har jeg sammensat en artikel, der dykkede dybt ned i det ”forurenede vand” af syntetiske tæpper og tæpper, jeg kaldte “Hvad er der i dit tæppe?” Oprindeligt var det meget længere og havde over et dusin forbindelser til vel respekterede kilder som EPA, Huffington Post, Telegraph og en amerikansk lungeforening, som alle pegede på den nyeste forskning og opdagelser, der i det mindste viser mig over enhver tvivl – tæpper er usundeste gulvvalg omkring, især for børn, der kravler på det og lægger alt i deres mund. Gør dig selv og dine kære en stor fordel – simpelthen foretage en Google-søgning som denne, og jeg lover dig: Du vil aldrig have tænkt over at gå med syntetiske gulve nogensinde igen. Nogensinde!

Se hvordan du vælger vores gulve

Shopping til gulve er nu smartere, lettere og hurtigere med Jeg vidste meget godt om alle farerne ved syntetisk gulv, da jeg først åbnede min butik i april 2010, og derfor besluttede jeg at bære kun faste overflader: laminat, hårdttræ, linoleum og fliser. Hej, jeg har ikke noget tæppe i mit hjem af mange solide grunde, så hvorfor skulle jeg sælge noget, som jeg er ret sikker på, forårsager sundhedsmæssige problemer ?! Jeg har laminat og linoleum fliser i hele huset.

Så laminatgulve er kommet en lang, lang vej at komme til, hvor de er i dag. Jeg kan huske de allerførste forsøg fra et svensk firma, da de først introducerede “Pergo” -gulve til U.S.A ved århundredeskiftet. Det var ikke så let at installere, og det ville let adskille. Det så falsk ud fra en kilometer væk, det lød som om du gik på høje hæle iført sneakers, det ville ridse, sprænge, ​​absorbere væsker i sømmene og chip, hvis der blev tabt noget på dem. Det blev meget hurtigt populært, men vi hadede bare det. Den eneste store ting ved det var, at det fik et almindeligt hus til at se ud og føle sig ren og tiltalende.