som et drivhus

Uanset om du er interesseret i bare at udvide vækstsæsonen i dit lokale klima eller ønsker at skifte til voksende indendørs hele året rundt, er det ingen forskel, at lære og mastering – hemmelighederne i drivhuset vil ændre den måde du ser på havearbejde herfra ud!

Drivhusene plejede at være den eksklusive opgave af dygtige gartnere med den slags budget, der var nødvendigt for at afsætte en anstændig del af fast ejendom og et betydeligt byggegrundlag til skabelsen af ​​disse smukke og funktionelle tilføjelser.

Men takket være moderne teknologi og innovation, uanset om du leder efter et billigt drivhus eller en topmoderne teknologi, er det nu muligt at få det bygget i henhold til det rum og budget, der passer til dig.

Den virkelige hemmelighed for succes i drivhus arealerne i dag bygger slet ikke et drivhus, men i stedet lærer at få det bedste ud af sine unikke forhold – betingelser, som når de er perfekt indkaldt giver dig mulighed for ikke kun at dyrke dine yndlingsplanter hele året rundt, men voksede de slags planter i dit klima, som aldrig ville have overlevet ellers.

Er du interesseret i at lære lidt mere?

Selv et barn kan fortælle dig, at planterne har brug for lys, luft, vand og den rigtige blanding af næringsstoffer for ikke blot at overleve, men trives – og at de også har brug for de rette temperaturer til at vokse og udvikle sig.

Se de bedste former for drivhuse

Og mens forskellige tilgange kan give dig mere fuldstændig kontrol over vandet og blandingen af ​​næringsstoffer, som du giver dine planter, giver intet dig så stor kontrol over lyset, luften og temperaturen, som planterne udsættes for, som et drivhus vil.

Fremstillet af gennemsigtige materialer (enten i form af glas eller plast), er drivhuse designet til at give planter indendørs den mest mulige lyseksponering. Planterne bruger så det store volumen af ​​lys til øget fotosyntese, der kombinerer kuldioxid fra luften med den energi, der leveres af sollyset, for at producere de enkle sukker arter, de har brug for at trives.

Drivhuse arbejder også for at holde planterne varme, når deres yderside begynder at falde på en måde, der ikke ville være muligt uden dørhavearbejde.

Designet på en måde, der gør det muligt for sollys at komme ind gennem næsten alle overflader, er de paneler, som disse bygninger eller tilføjelser er skabt ud af arbejde for at absorbere noget af solenergiens energi og omdanne det til infrarød energi (det vi genkender som varme) så planterne kan opsuge solen, så at sige.

Hvad materiale skal drivhuse være lavet af?

Aluminiums- og træhusets vægge hjælper med at holde isoleringen indefra, hvilket betyder, at den fangede varme luft inde i drivhuset, opretholder konsekvente temperaturer året rundt uanset hvad vejret eller klimaet udenfor måtte være. Det er derfor, du kan vokse selv de mest delikate citrusfrugter indendørs i et legitimt drivhus, mens der er bunker af sne udenfor!

Den smukke ting om drivhuse er, at de også kan udstyres med kunstige vækstlys og kunstige varmekilder for at supplere Mother Nature. Igen giver dette dig mere kontrol over det overordnede vækstmiljø, virkelig ringe til de slags klimafaktorer, som dine planter har brug for at lykkes.