God Ejerforening i Randers

En god ejerforening i Randers

Hej alle jer derude.
Jeg har næsten lige købt mit eget hus her i Randers, og derfor skulle jeg jo så også være medlem i en ejerforening her i Randers, og det var første gang jeg har haft mit eget hus, og derfor vidste jeg ikke så meget om hvordan og hvorledes jeg skulle gøre tingene, og jeg vidste faktisk ikke at jeg skulle være med i en ejerforening, fordi jeg ikke vidste hvad det var. Det er også vildt svært at holde regnskab i en andelsboligforening i Randers og Viborg.
Da jeg så fandt ud af hvad det var, begynde jeg at søge lidt på det for at finde den bedste ejerforening for mig og mine behov, jeg fandt endelig et kanon godt sted, som jeg virkelig blev overasket over, og det måtte jeg prøve at ringe til, så det gjorde jeg.
Det gik ikke lang tid inde i samtalen, før at jeg vidste at jeg havde valgt rigtigt, de var så super dygtige og meget venlige, og forstående overfor mig også selvom jeg ikke vidste så meget, og havde mange spørgsmål, så var der ikke nogle problemer, de svarede bare på det, og man kunne høre på alle deres svar at de virkelig var inde i alt det med hvad jeg skulle gøre og ikke skulle gøre, og jeg følte mig virkelig tryg i deres hænder.
Står du i Randers og skal være med i en ejerforening, så er du virkelig heldig, for der har de nogle rigtige dygtige folk som kan hjælpe dig med det du har brug for.

ejerforening Randers