Hotel Haraldskær i Vejle

Prøv Hotel I Vejle

Hejsa
Jeg bor i Vejle og jeg har lige fundet ud af at vi har et rigtig flot og virkelig godt hotel her i byen, jeg vidste det ikke før, for jeg har ikke haft brug for at skulle på et hotel førhen, men så blev mig og min kæreste enige om at vi skulle brøve at komme lidt væk fra børene, bare en enkelt overnatning for lige at få lidt romantik ind i vores forhold igen, og for at vi ikke skulle til at køre alt for langt væk, bare for at få en enkelt overnatning, så valgte vi at tage et hotel her i vejle, og det er jeg glad for at vi gjorde.

Det hotel vi valgte at prøve, er et der hedder Hotel Haraldskær ved vejle, og det er så godt at vi valge lige netop det sted, for det  var godt nok en af de mest romantiske dage jeg længe har haft, det at vi bare var os selv var så fantastisk, og så at vi var et så smukt sted, og kunne gå en masse ture og bare nyde hinandens selvskab, og da det blev aften og skulle spise, fik vi det bedste mest velsmagende mad i meget lang tid, og vi kunne bare sidde i de smukke lokaler, og bare kigge på hinanden, uden vi behøvede at sige noget, bare sidde i dejlige omgivelser og være romantiske.
Det var den dejligste oplevelse længe.  Hotel Haraldskær