Det kan være frustrende at købe sig en god massagebriks. Massagebriksen bør uden tvivl være flot, behagelig og professionel. Men tag det roligt, for der eksisterer en webshop med utrolige simple løsninger hvis du har brug for massageudstyr. Sitet der snakkes om er Altermed.dk, som er fantastiske angående deres kundebetjening og service. Hjemmesiden indebærer på samme tid et udbredt professionelt sortiment af produkter.

I kan samtidig købe behagelige saddelstole og fodplejestole hos altermed. Webshoppens priser er ekstremt fede, det er en del hurtigere at handle online. Sikke surt det er at købe i storcentre. Nej, jeg vil meget hellere få de flotte stole leveret til hoveddøren.

I skulle gå ned og få en tid til en dybdegående omgang kurbad med hotstones. Jeg havde aldrig fundet dem før jeg faldt over dem på hjemmesiden. Jeg fik lysten til at prøve de der hotstones hos byens udlærte massage klinik. Det er vildt rart og afslappende, så det er ikke sidste gang jeg prøver det.

Vi har en veninde som har en salon. Hun spurgte om noget professionelt fodplejeudstyr til hendes skønhedssalon. Jeg gav hende den her billige hjemmeside, og lige siden har hun forhandlet alt sit klinkudstyr på shoppen. Hun roser dem så meget, at jeg på ingen måde kunne lade være med at poste denne blogpost. Der er flere massøre som burde kende til dette, og jeg har bestemt mig at sprede budskabet. Så tag et smut ind på shoppen og kig om de har et eller andet til dig.

 

Hotstones til rygsmerter