Mit job på pallestablere

Jeg arbejder på et meget stort lager, og har arbejdet der i et par år efterhånden, jeg er rigtig glad for det jeg laver på mit arbejde fordi jeg kan køre og passe mig selv, og det har jeg det super godt med. Det jeg laver på mit arbejde, er at jeg køre på pallestablere og køre paller væk for de andre og stabler dem i en hal, jeg har to pallestablere og skifter lidt mellem dem, de er næsten ens, men der er en lille forskel på hvordan man styre dem, og derfor syntes jeg også det er sjovt at skifte engang imellem, bare for at det ikke skal være helt ens hele tiden.Pallestablere

Det jeg også kan lide ved at køre på mine pallestablere, er at jeg kan passe mig selv, men samtidig kommer jeg også rundt forbi alle de andre på lageret, og får nogle gange nogle rigtig gode snakke med de forskellige, og der er flere der siger at de glæder sig til at jeg kommer forbi og henter paller, så de også lige kan få en lille sludder med en, og det tror jeg alle har brug for, så det kan man også sige at det er lidt mit job, altså at holde humøret højt på, alle de andre så de syntes det er sjovere, at tage på arbejde. Jeg elsker mit job på mine pallestablere, og jeg har ikke tænkt mig at stopper med det lige foreløbig.