Hvis et hvepse bekæmpelse

Papirhveve konstruerer de velkendte, åbne cellepapirer, som vi ofte ser ophængt fra tagskærme eller veranda lofter. De fleste hvepse bekæmpelse i Nordamerika hører til slægten Polistes. Selvom deres tendens til at svæve til forsvar af deres reden kan være af bekymring, tjener disse hveps et vigtigt økologisk formål som rovdyr for andre insekter. De samler larver, billelarver og andre insektbytter for at fodre deres unge. Vær ikke for hurtig med at slippe af med en hvepse bekæmpelseekoloni, hvis det ikke skaber et problem.

Hvert år skal papirvepsedronningen bygge et nyt rede, som hun gør ved at mastificere træfibre til en bøjelig papirmasse. Når hun hæver sin første generation af æg, overtager disse afkom rollen som bygningsarbejdere og udvider reden for at imødekomme behovene i den voksende koloni. Om sommeren kan hvepse bekæmpelseredet være ret stort og nå en bredde på 6-8 inches. I efteråret dræber frysetemperaturer alle undtagen dronningen, der søger husly og dvale til vinteren. Reden nedbrydes over vinteren og genbruges sjældent det næste år.

Som med ethvert insekt er det vigtigt at identificere det, inden det bestemmes, hvordan og hvornår kontrol er nødvendig. Sørg for, at du kender forskellene mellem hveps, gule jakker og hornets, før du griber ind.

Gør hvepse bekæmpelse sting?

Hvepse bekæmpelse kan og vil stikke til forsvar for deres rede eller når de trues. I modsætning til honningbier, som har pigtråd og kun kan svi en gang, kan papirveps svirre flere gange. En hvepse bekæmpelse kan ringe til andre kolonimedlemmer ved hjælp af alarmferomoner, kemiske meddelelser, der fortæller andre hveps at hjælpe med at forsvare reden mod en trussel. Forsøg at forblive rolig, og undgå at strø ved papirveps.

Hvad er en god hvepse bekæmpelse

Overvej at sameksistere fredeligt

Før du gør noget for at slippe af med hvepse bekæmpelse omkring dit hjem, skal du spørge dig selv, om du kan tolerere deres tilstedeværelse. Hvepse bekæmpelse hjælper med at holde sultne larver og andre planteskadedyr i skak, hvilket gavner dit landskab og have. Hvis et hvepse bekæmpelse rede er placeret på din ejendom, men væk fra områder med stor brug, skal du overveje at lade det være i fred. Selvom de svir, gør de det kun som reaktion på en trussel. Mennesker og hvepse bekæmpelse kan ofte eksistere sammen fredeligt. Det er klart, at når nogen i din husstand har en vepsegiftallergi, skal du muligvis fjerne eventuelle reder for at minimere risikoen for en allergisk reaktion på et stikk.

Vær forsigtig omkring hvepnereder

Hvis et rede er placeret i nærheden af ​​en indgang til dit hjem eller ved en veranda eller dæk, hvor du tilbringer meget tid, skal du muligvis tage skridt til at kontrollere hvepse bekæmpelse. Kontroller tagskæve, skodder og andre områder med høj trafik i din gård tidligt på foråret, når papirhvevkønne først bygger deres rede. Hvis du finder en tidligt om foråret, før den første generation af arbejdstagere har nået voksenlivet, kan du bare slå redet ned med en kost for at afskrække dronningen fra at bo i det sted.

Større reden eller dem, der findes senere i sæsonen, skal håndteres forsigtigt. Forsøg aldrig at fjerne et aktiv vepsebol i løbet af dagen, når insekterne aktivt flyver ind og ud af reden. Vent til aftenen, når hvepse bekæmpelseene har lagt sig om natten, for at behandle eller fjerne ethvert rede. I perioder med køligt vejr kan du muligvis behandle hvepede, da insekterne bliver sløv, når temperaturerne dypper ned til 50 F eller lavere.

Rådgivning om brug af sprøjter

Kemiske pesticider bør anvendes som en kontrolmetode til sidste udvej for enhver insekt skadedyr. I dette tilfælde er den sikreste metode til at udrydde hvepse bekæmpelse i et problemområde faktisk med en kommerciel hvepsespray. Se efter et produkt, der er mærket til brug på hveps og hornets, og husk, at etiketten er loven. Du skal læse etiketten og følge alle anvisninger til brug af pesticidprodukter.

Sådan bliver du hvepse fri

Vædespray kommer normalt med et drivmiddel, der giver dig mulighed for at sprøjte pesticidet fra en sikker afstand. Beklæd rede i pesticidet, der dækker alle cellerne i reden. Stå aldrig direkte under et hvepse bekæmpelse rede, mens du anvender pesticidet. Hveps kan falde fra reden, og du risikerer også at få kemikaliet i dine øjne eller på din hud.

Kontroller reden næste dag for tegn på hvepsaktivitet. Inden du fjerner et reden, skal du være sikker på, at ingen arbejdere overlevede pesticidanvendelsen. Vædespray dræber ved kontakt. Hveps, der var fraværende fra reden på det tidspunkt, du sprøjtede, kan vende tilbage til redenstedet. Hvis du ikke ser levende hveps i nærheden af ​​reden, skal du bruge en kost eller andet langt håndteret værktøj til at slå det ned. Bortskaf redet ved at lægge det i en forseglet baggie og placere det i husholdningsaffaldet.