dine trapper

f trappen er åben på siden, så må tæppet bøjes på to måder: i længderetningen over trappens forside og bredde over siden. I disse tilfælde er der mulighed for smilning at forekomme på trappens side.

For at undgå sidelilje skal du kigge efter en højkvalitets Berber med større løkker, som kan hjælpe med at dække mellemrummet mellem rækkerne, når de bøjes sidelæns. Højere kvaliteter af Berbers vil have mindre plads mellem rækkerne.

Jordresistent

Hvis du vælger et tæppe, der kun dækker dine trapper (og ikke andre områder som familieværelse), er pletresistens ikke en høj prioritet, fordi tæppet sandsynligvis ikke vil blive udsat for mange spild. Men du skal stadig se efter et tæppe, der har god jordmodstand.

Olierne på bunden af ​​dine fødder kan efterlade en rest på tæppet, mens du går op og ned ad trappen. Du kan undgå dette ved at bruge sokker eller hjemmesko i hjemmet. Men hvis du har kæledyr, eller foretrækker at gå barfodet, så sørg for at få et tæppe, der er jordresistent, så resten ikke klæber til fibrene og tiltrækker snavspartikler.

Trapper skal der være dækning på

Garanti Dækning

En ting, der er vigtigt at bemærke er, at mange tæpper ikke giver garanti dækning for trapper. Selv om det forekommer mærkeligt (trods alt har de fleste huse og endda nogle condos / lejligheder trapper!) Historisk udelukkede producenterne alle trapper fra tæppets garanti.

I de senere år er der dog blevet tilbudt flere tæpper med en garanti på trapper. Hvis du er bekymret for at have beskyttelsen en garanti kan tilbyde, så sørg for, at tæppet du vælger til din trappe, faktisk dækker trapper i garantien.

Det bedste tæppe til trapper er en, der opfylder alle ovenstående faktorer: holdbarhed, passende tykkelse, jordmodstand og garanti dækning. Så hvad er dette tæppe? Mens der ikke er et præcist tæppe, der utvivlsomt er det bedste tæppe til trapper, vil du måske tjekke et af de mærker, vi kan lide, såsom Mohawk SmartStrand kollektionen. Tæpperne i denne samling har fremragende jordmodstand og garantidækning på trapper, og et stort antal af de mange tilgængelige stilarter er egnede til tykkelse og holdbarhed.