Været på kursuscenter på Fyn

På kursuscenter på Fyn

jeg vil gerne skrive lidt om min dag i går, det er fordi jeg har lært så meget, men det er egentlig ikke så meget om hvad jeg har lært jeg vil skrive lidt om, det er mere det kursuscenter jeg var på som jeg vil snakke lidt om, fordi det var et super dejligt sted at være og jeg glæder mig allerede til at jeg skal på kursus igen og det er mest fordi det kursuscenter var så godt.

kursuscenteret var på Fyn og det var lidt af en udfordring for mig i starten, fordi jeg selv bor i Jylland og jeg syntes det var lidt langt at køre for at komme til kursus, men det viste sig at være hele køreturen værd, fordi det var et så dejligt sted at sidde og få ny læring, da jeg kom dertil havde jeg ikke kunne drømme om hvad det var jeg skulle til at se, det jeg så var et fantastisk flot hotel, hvor kursuscenteret var på, og det var en hel underlig følelse at skulle gå ind på et hotel for at tage et kursus men også meget rart, fordi det er meget sjældent at jeg er på hotel, og havde helt glemt hvor skøn en oplevelse det er, det hele er bare så rent og alt står bare snorlige, og det er sådan noget jeg godt kan lide.
Det var lidt af min dag på kursus, det var en oplevelse uden lige, og det er noget jeg ser frem til at jeg skal igen.Kursuscenter Fyn